Jedálniček

V areáli súkromného detského zariadenia sa nachádza vlastná kuchyňa so špičkovými zariadeniami, vrátane sterilizátoru kuchynského a stolovacieho inventáru.

  • Správna výrobná prax HACCP – systém prípravy jedál
  • dbáme na presné pravidlá stolovania, krásne prestretý stôl je u nás samozrejmosťou
  • maximálne hygienické prostredie s povolením od regionálneho úradu verejného zdravotníctva, čistota pol zdravia
  • jedálniček je zostavovaný týždenne na základe zdravotne neškodných, nutrične vyvážených pokrmov a nápojov primeraných príslušným vekovým skupinám pre zabezpečenie ich zdravého vývoja. 

  • dbáme o vysokú kvalitu stravovania, preto neskladujeme, denne nakupujeme najkvalitnejšie a najčerstvejšie potraviny
  • ovocie a zelenina sa u nás podáva počas celého dňa, či už v surovom, alebo tepelne spracovanom stave, vitaminbar počas celého dňa.
  • pitný režim je zabezpečený počas celého dňa podávaním detskej vody Lucka, 100% ovocných štiav a detských čajov varených v perkolátore, ktoré sú pre deti najzdravšie
  • používame olivový olej, preferujeme použitie BIO surovín a celozŕnych pečív
  • prvoradé sú mlieko a mliečné výrobky na desiatu alebo olovrant
PrílohyVeľkosť
Prevádzkový poriadok zariadenia predškolského stravovania.pdf256.57 KB
Kuchyňská hygenia nie je luxus.pdf146.46 KB