Jedálniček
V areáli súkromného detského zariadenia sa nachádza vlastná kuchyňa so špičkovými zariadeniami, vrátane sterilizátoru kuchynského a stolovacieho inventáru.
- Správna výrobná prax HACCP – systém prípravy jedál
- dbáme na presné pravidlá stolovania, krásne prestretý stôl je u nás samozrejmosťou
- maximálne hygienické prostredie s povolením od regionálneho úradu verejného zdravotníctva, čistota pol zdravia
- jedálniček je zostavovaný týždenne na základe zdravotne neškodných, nutrične vyvážených pokrmov a nápojov primeraných príslušným vekovým skupinám pre zabezpečenie ich zdravého vývoja.
- dbáme o vysokú kvalitu stravovania, preto neskladujeme, denne nakupujeme najkvalitnejšie a najčerstvejšie potraviny
- ovocie a zelenina sa u nás podáva počas celého dňa, či už v surovom, alebo tepelne spracovanom stave, vitaminbar počas celého dňa.
- pitný režim je zabezpečený počas celého dňa podávaním detskej vody Lucka, 100% ovocných štiav a detských čajov varených v perkolátore, ktoré sú pre deti najzdravšie
- používame olivový olej, preferujeme použitie BIO surovín a celozŕnych pečív
- prvoradé sú mlieko a mliečné výrobky na desiatu alebo olovrant
Prílohy | Veľkosť |
---|---|
Prevádzkový poriadok zariadenia predškolského stravovania.pdf | 256.57 KB |
Kuchyňská hygenia nie je luxus.pdf | 146.46 KB |