Kedves szülők, kedves anyukák...

Önök dunaszerdahelyi vagy környékbeli szülők,
akiknek gyermeke 1 évnél idősebb, és még nincs 6 éves?

Gondjuk van csemetéjük elhelyezésével munkaidőben vagy utána is? Anyukák, karrierépítésük látná kárát, ha anyai kötelességeik miatt hosszabb időre otthon maradnának?

Páratlan lehetőséget kínálunk Önöknek: a Kakadémia bölcsődét, az első ilyen jellegű magánintézményt a Dunaszerdahelyi járásban. És nem is akármilyet!
 

A Kakadémia gyermeke második otthonává válhat. Ez a vadonatúj, a legminőségibb anyagokból felépített épület lenyűgözi Önt és porontyát mind a külsejével, mind a belsejével, a két külön bejáratú osztályával a két korcsoport számára, a kis hercegekre és hercegnőkre váró mosdókkal, a csoportok elkülönített hálószobáival, a minitornateremmel, a kis labdákkal feltöltött medencéjével, nyáron úszómedencéjével, vízi attrakcióival, valamint csúcsminőségű audio- és videotechnikájával. És mindez kellemes, könnyen megközelíthető, falusi környezetben,
Dunaszerdahelytől két km-re, elismert gyártók hitelesített termékeivel felszerelt kiterjedt gyepszőnyeggel, saját kerttel, az intézmény akadálymentesített megközelítésével és saját parkolóval. Biztonságosan körülkerített terület a miénk, hívatlan vendégek belépését elektronikus rendszer akadályozza meg. A Kakadémia megfelel a regionális tisztiorvosi, tűzrendészeti és közbiztonsági hivatal előírásainak.
 

Az Önök szeme fénye úgy fogja magát nálunk érezni, mint a paradicsomban.

A légkondicionált, pollenszűrős légtisztítóval egész nap tisztított helyiségekben, a légpárásítóval ellátott, faágyikókkal berendezett, allergiaellenes takarókkal felszerelt hálószobákban és a naponta baktériumölő (germicid) lámpákkal fertőtlenített létesítményben.

Hogy ki fog az Önök kisgyermekéről gondoskodni?

Fiatal, kreatív, művelt és szakképzett személyzet, mindenekelőtt olyan édesanyák, akik saját gyerekeik nevelése során szerzett tapasztalatokkal rendelkeznek. Készek kedvvel végezni munkájukat, és a gyerekekhez való viszonyuk kiváló.

Bizonyosságot szeretnének, hogy gyermekük jó kezekben van?

Semmi gond! Máris érkezik a segítség: a kiépített kamerarendszer, amely révén - igény szerint – titokban Önök is bármikor betekinthetnek intézményünk életébe.

Mit tekint a Kakadémia a kiemelt feladatának?

A gyermeki személyiség egészséges lelki és testi fejlődéséhez az elképzelhető legjobb feltételek biztosítását.

Nevelési nyelv:

szlovák, magyar
 
 

Egyéb információk:

• belépés az egész év folyamán;

• korlátozott létszám;

• fizetési lehetőség közvetlenül az intézményünkben, készpénzzell;

• a szolgáltatás ára magában foglalja a pelenkákat, a kozmetikát és a tisztálkodási szereket is;

• az év végén a gyermekéről az itt-tartózkodása idején készült fotókat tartalmazó USB kulcs.

 

Kedves Szülők! Látogassanak el hozzánk, és győződjenek meg saját szemükkel, hogy az Önök legdrágább kincse nálunk valóban boldog lenne, és testi-lelki fejlődéséről példásan gondoskodnánk.